The production of Cacio di Pienza is an age-old tradition that's been handed down from generation to generation. The milk producers have come together to form the Cooperativa di Cotignano, maintaining and using the traditional processing method: the supply of milk with characteristic aromas from the typical herbs of the Val d'Orcia meadows, refined maturing techniques and, above all, painstaking attention to the quality of the cheese.

Įmonės interneto svetainės

  • Pagrindinė svetainė
  • Pagrindinė svetainė
  • Pagrindinė svetainė
  • Pagrindinė svetainė
  • Pagrindinė svetainė

Prekių katalogo apžvalga

Šia kalba katalogo nėra. Tačiau šios įmonės katalogą galite rasti šiomis kalbomis:

  • Peržiūrėti katalogą

    Katalogas ITALŲ kalba

Papildoma informacija

Pagrindiniai skaičiai

  • 11 – 50
    Darbuotojų skaičių

Sandara

  • Bendrovės statusas Bendrovės statusas Buveinė, Pagrindinė bendrovė
  • Pagrindinė veikla Pagrindinė veikla Paslaugų teikėjas

Rinkos ir mainų zonos

Geografinė veikos zona

Regioninis
Nacionalinis
Europinis
Tarptautinis
apimama zona
neapimama zona

Ši įmonė nenurodė šios informacijos

Ši įmonė nenurodė šios informacijos

Komercinė informacija

Tarptautinės prekybos sutarčių sąlygos (incoterms)

Ši įmonė nenurodė šios informacijos

Apmokėjimo būdai

Ši įmonė nenurodė šios informacijos

Bankai

Ši įmonė nenurodė šios informacijos

Veiklos sritis

Šios įmonės įkelti vaizdai

Su šia įmone susieti raktiniai žodžiai

  • Sūriai
  • fresh cheeses
  • pienza pecorino cheese
  • sardinian pecorino cheese
S63573740 1660 p v