CASEIFICIO VALD'ORCIA

Cacio di Pienza's production is a tradition with very ancient origins passed on from one generation to the next. Milk producers came together to form the Cooperativa di Cotignano, using and keeping traditional processing methods: milk supplies, including the characteristic aromas from typical herbs from the Val d'Orcia meadows, maturing techniques and above all particular care paid to the quality of cheeses.

Įmonės interneto svetainės

  • Pagrindinė svetainė
  • Pagrindinė svetainė
  • Pagrindinė svetainė
  • Pagrindinė svetainė
  • Pagrindinė svetainė

veikla

Šios įmonės įkelti vaizdai

  • latte

Su šia įmone susieti raktiniai žodžiai

  • Sūriai
  • fresh cheeses
  • pienza pecorino cheese
  • sardinian pecorino cheese

Papildoma informacija

Redaguoti mano įmonės informaciją

Pagrindiniai skaičiai

  • 11 – 50
    darbuotojų skaičių

Sandara

  • Bendrovės statusas
    Bendrovės statusas
    Buveinė, Pagrindinė bendrovė
  • Pagrindinė veikla
    Pagrindinė veikla
    Paslaugų teikėjas

Rinkos ir mainų zonos

Geografinė veikos zona

Regioninis
Nacionalinis
Europinis
Tarptautinis
Žalia: apimama zona
Pilka: neapimama zona

Ši įmonė dar nepranešė apie savo importo ir eksporto zonas

Ši įmonė dar nepranešė apie savo importo ir eksporto zonas

Komercinė informacija

Tarptautinės prekybos sutarčių sąlygos (incoterms)

Ši įmonė nenurodė šios informacijos

Apmokėjimo būdai

Ši įmonė nenurodė šios informacijos

Bankai

Ši įmonė nenurodė šios informacijos

S67717790 1660 p v