Prancūzija
Gamintojas
Prancūzija
Vynuogių veislės: Grenache Blanc - Grenache Gris Dirvožemio tipas Molis-kalkakmenis, seni vynuogynai saulėtose Aspres terroir terasose Vinifikavimas: Vynas: tiesioginis spaudimas, fermentacija kontroliuojamos temperatūros statinėse, vėliau brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse, maišant ant nuosėdų. Degustavimo pastabos: Sidabrinės spalvos, subtilus baltųjų persikų, kriaušių ir skrebučių aromatas. persikų, kriaušių ir skrebučių arba briošų. brioche. Skonis apvalus, bet vis dar gaivus. gaivumas. Tai subalansuotas ir sudėtingas. Maistas ir vynas: Sujungimas: Tubot arba ant grotelių kepta jūros lydeka, Comté sūris, A la plancha daržovės Gilbert et Gaillard aukso medalis
Teirautis kainosPrancūzija
Vynuogių veislės: Syrah - Cinsault Vinifikavimas: tiesioginis spaudimas, statinis nusodinimas ir fermentacija nerūdijančio plieno 14" / 16" statinėse 15-20 dienų. Ryški, šviesiai rausva spalva, nosį kutena švieži aromatai. vaisių, taip pat gražių gėlių aromatų. gėlių natos. Gyvybingas ir gaivus skonis. Gilbert et Gaillard aukso medalis IGP Côtes Catalanes
Teirautis kainosPrancūzija
Vynuogių veislė: Merlot - Marselan Gilbert et Gaillard aukso medalis Granato spalva, Aromate juntami prinokusių juodųjų ir saldymedžio užuominos. Gausus ir aksominis skonis.
Teirautis kainosPrancūzija
Vynuogių veislės: Syrah - Grenache - Carignan Gili spalva, Sudėtingas ir intensyvus kvapas, kuriame juntami virtus vaisius ir prieskonius. Toks pat sudėtingas ir skonis su apvaliais taninais, aksominė, pikantiška pabaiga. Gilbert et Gaillard aukso medalis
Teirautis kainosPrancūzija
Vynuogių veislė: Macabeu - Muscat Côtes Catalanes Gilbert et Gaillard aukso medalis Dirvožemis: molio ir kalkakmenio Vinifikavimas: tiesioginis spaudimas, statinis nusodinimas ir fermentacija nerūdijančio plieno 14" / 16" statinėse 15-20 dienų, po to brandinimas ant smulkių nuosėdų iki išpilstymo į butelius. Degustavimo pastabos Ryški šviesiai geltona spalva, nosį kutena šviežių vaisių aromatas, citrusinių ir egzotinių vaisių, taip pat gražaus gėlių natos. Gyvybingas ir gaivus skonis, tipiškas Muscat charakteris. dominuoja pabaigoje.
Teirautis kainosPrancūzija
Grindys: Kalkakmenis Gilbert et Gaillard aukso medalis Vinifikavimas: Vynuogių derliaus nuėmimas, ilga maceracija nerūdijančio plieno statinėse, vėliau brandinta prancūziško ąžuolo statinėse. Ryški granato raudonumo spalva Intensyvus, sodrus skrebučių, vanilės ir saldymedžio kvapas. su saldymedžio ir prinokusių vaisių užuominomis. džiovintų slyvų. Skonyje taninai šilkiniai ir gerai jaučiami. švelnūs.
Teirautis kainosPrancūzija
VYRAI: Syrah, Carignan, Grenache Noir Nuskintas derlius Derliaus maceracija Spalva yra ryški, aiški raudona su violetiniais atspindžiais. Kvapas - raudonų vaisių su pipirų natomis. Gaivus ir elegantiškas skonis, gražus ir švelniais taninais. Gausus ir pipirinis ir pipirų.
Teirautis kainosPrancūzija
Château Montana - Côtes du Roussillon L'Astre Raudonasis Côtes du Roussillon Villages Les Aspres Nuskintas derlius, karboninė maceracija Karinjonų vynas maceruojamas angliarūgštėje, šalta išankstinė fermentacija kitiems 2 vynuogynams temperatūros kontroliuojamose statinėse. Degustavimo pastabos Intensyvi rubino spalva su violetiniu atspalviu violetiniais atspalviais. Galingas, sudėtingas kvapas su saldymedžio užuominomis. saldymedžio, prieskonių ir juodųjų vaisių natos. Apvalus ir sodrus skonis. Maistas ir vynas Kepta ėriuko mentė, keptas kamamberas.
Teirautis kainosGamintojas
Route de Saint-Jean-Lasseille
66300 Banyuls Dels Aspres - Prancūzija
Sukurkite vieną užklausą ir gaukite kelis kainų pasiūlymus iš patvirtintų tiekėjų.