SOCIETÀ COOPERATIVA VAL D'ORCIA SOCIETÀ AGRICOLA

Cacio di Pienza's production is a tradition with very ancient origins passed on from one generation to the next. Milk producers came together to form the Cooperativa di Cotignano, using and keeping traditional processing methods: milk supplies, including the characteristic aromas from typical herbs from the Val d'Orcia meadows, maturing techniques and above all particular care paid to the quality of cheeses.

Įmonės interneto svetainės

veikla

Šios įmonės įkelti vaizdai

  • FORMAGGI FRESCHI

  • FORMAGGI SEMISTAGIONATI

  • RICOTTA

Su šia įmone susieti raktiniai žodžiai

  • Sūriai
  • organic pecorino cheese
  • lactose free pecorino
  • marzolino cheese
  • FRESCHELLO
  • lactose free marzolino
  • pienza pecorino cheese
  • sheep's milk ricotta
  • tuscan sheep's cheese
  • semi-mature sheep's cheese
  • mature sheep's cheese
  • ricotta cheese
  • peppered sheep's cheese
  • dry sheep's cheese

Išplėsti sąrašą

Papildoma informacija

Redaguoti mano įmonės informaciją

Pagrindiniai skaičiai

Ši įmonė nenurodė šios informacijos

Sandara

  • Bendrovės statusas
    Bendrovės statusas
    Buveinė, Pagrindinė bendrovė
  • Pagrindinė veikla
    Pagrindinė veikla
    Gamintojas

Rinkos ir mainų zonos

Geografinė veikos zona

Regioninis
Nacionalinis
Europinis
Tarptautinis
Žalia: apimama zona
Pilka: neapimama zona

Ši įmonė dar nepranešė apie savo importo ir eksporto zonas

Ši įmonė dar nepranešė apie savo importo ir eksporto zonas

Komercinė informacija

Tarptautinės prekybos sutarčių sąlygos (incoterms)

Ši įmonė nenurodė šios informacijos

Apmokėjimo būdai

Ši įmonė nenurodė šios informacijos

Bankai

Ši įmonė nenurodė šios informacijos

R73651210 1660 p v

Susijusios paieškos