• europages
  • >
  • ĮMONĖS – PREKIŲ TIEKĖJAI – PASLAUGŲ TIEKĖJAI
  • >
  • dry sausage

Rezultatai

Dry sausage - Prancūzija

Prancūzija
  1. LE BATISTOU SA

    Prancūzija

    Įmonė LE BATISTOU SA, – tai Fabbricante/ Produttore, veikianti Mėsa, virta ir konservuota pramonės šakoje. Ji taip pat veikia Rūkyta ir sūdyta mėsa, Rūkyta ir sūdyta mėsa, salami, parma ham trade, bei dry sausage pramonės šakose. Įmonė įsikūrusi Saint-André-Le-Puy, Prancūzija.

  2. SACOR

    Prancūzija

    Įmonė SACOR, – tai Fabbricante/ Produttore, veikianti Mėsa, virta ir konservuota pramonės šakoje. Ji taip pat veikia wholesale of dressed pork products, ham export, dry sausage, bei salami pramonės šakose. Įmonė įsikūrusi Villefranche De Rouergue, Prancūzija.

  3. CÔTE2BOEUF

    Prancūzija

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.

Filtrai

Rezultatai

Dry sausage - Prancūzija

Rezultatų skaičius

3 Įmonės

Imonės tipą