• europages
  • >
  • ĮMONĖS – PREKIŲ TIEKĖJAI – PASLAUGŲ TIEKĖJAI
  • >
  • butcher's shop

Rezultatai

Butcher's shop - Gamintojas - Prancūzija

PrancūzijaGamintojas
  1. O'BOUCHER

    Prancūzija

    Įmonė O'BOUCHER, – tai Fabbricante/ Produttore, veikianti Jautiena - mėsos gaminiai pramonės šakoje. Ji taip pat veikia butcher's shop pramonės šakose. Įmonė įsikūrusi Saint Brieuc, Prancūzija.

  2. MAISON CONQUET

    Prancūzija

    Įmonė MAISON CONQUET, – tai Fabbricante/ Produttore, veikianti Mėsos ir mėsos gaminių konservai pramonės šakoje. Ji taip pat veikia butcher's shop, beef, veal, bei pork pramonės šakose. Įmonė įsikūrusi Laguiole, Prancūzija.

  3. AGENCE COMMERCIALE RUBEL

    Prancūzija

    Įmonė AGENCE COMMERCIALE RUBEL, – tai Fabbricante/ Produttore, veikianti Prieskoniai pramonės šakoje. Ji taip pat veikia Mėsinių ir dešrų gamybos mašinos ir įrengimai, Mėsinių ir dešrų gamybos mašinos ir įrengimai, bei butcher's shop pramonės šakose. Įmonė įsikūrusi Aix En Provence, Prancūzija.

  4. CÔTE2BOEUF

    Prancūzija

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.