• europages
  • >
  • ĮMONĖS – PREKIŲ TIEKĖJAI – PASLAUGŲ TIEKĖJAI
  • >
  • glass cutting

Rezultatai

Glass cutting - Prancūzija

Prancūzija
  1. GROUPE TIV

    Prancūzija

    Įmonė GROUPE TIV, – tai Fabbricante/ Produttore, veikianti Stiklas, izoliacijai pramonės šakoje. Ji taip pat veikia insulating windows, Finishing and transformation of glasswork, bei glass cutting pramonės šakose. Įmonė įsikūrusi Treize Septiers, Prancūzija.

  2. MONGIN

    Prancūzija

    Verified by europages badge

    Įmonė MONGIN, – tai Fabbricante/ Produttore, veikianti Pramoniniai peiliai ir pjovimo įrankiai pramonės šakoje. Ji taip pat veikia packaging and packing, Bagging machine blade, Sealing wheel, Crushing knife, Flat smooth and perforating knife, Punches and dies, Sealer saw blade, Turning blade, bei Serrated bagging blade pramonės šakose. Įmonė įsikūrusi Isle, Prancūzija.

  3. BOTTERO FRANCE

    Prancūzija

    Įmonė BOTTERO FRANCE, – tai Distributore, veikianti Pramoninės štampavimo staklės pramonės šakoje. Ji taip pat veikia machines for glass cutting pramonės šakose. Įmonė įsikūrusi St Jeannet, Prancūzija.

  4. SAS EGRISE MILLION

    Prancūzija

    Įmonė SAS EGRISE MILLION, – tai Fabbricante/ Produttore, veikianti Storas lakštinis stiklas ir veidrodžiai pramonės šakoje. Ji taip pat veikia glass cut to size pramonės šakose. Įmonė įsikūrusi Pantin, Prancūzija.

  5. CÔTE2BOEUF

    Prancūzija

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.