• europages
  • >
  • ĮMONĖS – PREKIŲ TIEKĖJAI – PASLAUGŲ TIEKĖJAI
  • >
  • ham

Rezultatai

Ham

PrancūzijaTulūza - Vid. PirėnaiGamintojas
  1. ETABLISSEMENTS G. BORIES

    Prancūzija

    Įmonė ETABLISSEMENTS G. BORIES, – tai Fabbricante/ Produttore, veikianti Mėsa, virta ir konservuota pramonės šakoje. Ji taip pat veikia deli meats, ham, bei sausages pramonės šakose. Įmonė įsikūrusi Plaisance, Prancūzija.

  2. OBERTI

    Prancūzija

    Įmonė OBERTI, – tai Fabbricante/ Produttore, veikianti Mėsa, virta ir konservuota pramonės šakoje. Ji taip pat veikia Dešros ir dešrelės, Kumpis, Dešros ir dešrelės, bei Kumpis pramonės šakose. Įmonė įsikūrusi Lacaune, Prancūzija.

  3. SA SALAISONS DU LACAUNAIS

    Prancūzija

    Įmonė SA SALAISONS DU LACAUNAIS, – tai Fabbricante/ Produttore, veikianti Dešros ir dešrelės pramonės šakoje. Ji taip pat veikia Mėsa, virta ir konservuota, Kumpis, Paštetai, Mėsa, virta ir konservuota, Kumpis, bei Paštetai pramonės šakose. Įmonė įsikūrusi Lacaune, Prancūzija.

  4. SA SALAISONS PYRENEENNES

    Prancūzija

    Įmonė SA SALAISONS PYRENEENNES, – tai Fabbricante/ Produttore, veikianti Mėsa, virta ir konservuota pramonės šakoje. Ji taip pat veikia Kumpis, Mėsos sūdymo įrengimai, Kumpis, Mėsos sūdymo įrengimai, bei mountain ham pramonės šakose. Įmonė įsikūrusi Ibos, Prancūzija.

  5. CÔTE2BOEUF

    Prancūzija

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.

Office Building Outline icon
Puslapis jūsų verslui
Jūs tai matote? Jūsų potencialūs klientai taip pat Prisijunkite prie mūsų ir būkite matomi europages svetainėje
  1. SACOR

    Prancūzija

    Įmonė SACOR, – tai Fabbricante/ Produttore, veikianti Mėsa, virta ir konservuota pramonės šakoje. Ji taip pat veikia wholesale of dressed pork products, ham export, dry sausage, bei salami pramonės šakose. Įmonė įsikūrusi Villefranche De Rouergue, Prancūzija.