• europages
  • >
  • ĮMONĖS – PREKIŲ TIEKĖJAI – PASLAUGŲ TIEKĖJAI
  • >
  • pressed meats

Rezultatai

Pressed meats - Importas–eksportas

  1. BRUGSE VLEESCENTRALE

    Belgija

    Įmonė BRUGSE VLEESCENTRALE, – tai Fabbricante/ Produttore, veikianti Mėsos ir mėsos gaminių konservai pramonės šakoje. Ji taip pat veikia Švieži mėsos ir paukštienos gaminiai, Mėsa ir mėsos gaminiai, Švieži mėsos ir paukštienos gaminiai, pressed meats, systems and equipment for processing meat and sausages, bei Mėsa ir mėsos gaminiai pramonės šakose. Įmonė įsikūrusi Brugge, Belgija.

  2. BUDGETSLAGER

    Belgija

    Įmonė BUDGETSLAGER, – tai Grossista, veikianti Švieži mėsos ir paukštienos gaminiai pramonės šakoje. Ji taip pat veikia Mėsa, virta ir konservuota, Mėsinių ir dešrų gamybos mašinos ir įrengimai, Mėsa ir mėsos gaminiai, pressed meats, Mėsa, virta ir konservuota, Mėsinių ir dešrų gamybos mašinos ir įrengimai, bei Mėsa ir mėsos gaminiai pramonės šakose. Įmonė įsikūrusi Wommelgem, Belgija.

  3. PAULUS STUART SPRL

    Belgija

    Verified by europages badge

    Tenderstar has specialised in manufacturing quality butchery machines for professionals for over 25 years.We have developed a wide range of tenderisers, mincers and presses. We are very focused on quality, in terms of hygiene as much as safety and ease of maintenance. Our machines are all CE-approved and have a reputation for robustness and longevity, being made entirely from stainless steel and polycetal to prevent rust.

  4. TVI GMBH

    Vokietija

    Verified by europages badge

    Whether steaks, cutlets, roulades, chops, grill sticks or kebabs – customers throughout the world portion their meat efficiently, economically, hygienically and reliably with our powerful portioning solutions. In both the retail trade and catering. Day after day, and without compromise. We have specialised in meat portioning since our company was founded in 2004 – and we have become the leading manufacturer of meat portioning machines and complete portioning lines. Our wide product range comprises efficient and needs-based solutions for tempering, freezing, pressing, portioning and automating, as well as for winding grill sticks and producing kebab skewers. These high-tech TVI systems range from tempering of the initial product through to virtually every type of portioning, and from manual or automatic loading into trays with subsequent weight checking right up to transferring the finished portions to the packaging machine.