• europages
  • >
  • ĮMONĖS – PREKIŲ TIEKĖJAI – PASLAUGŲ TIEKĖJAI
  • >
  • salted meats

Rezultatai

Salted meats - Importas–eksportas

  1. HOUSE OF TASTE

    Nyderlandai

    Įmonė HOUSE OF TASTE, – tai Venditore, veikianti Rūkyta ir sūdyta mėsa pramonės šakoje. Ji taip pat veikia Pusfabrikačiai ir gurmanų maistas, salted meats, Wines - Moselle - Saar - Ruwer, Pusfabrikačiai ir gurmanų maistas, bei Delicatessen products pramonės šakose. Įmonė įsikūrusi Leeuwarden, Nyderlandai.

  2. ANTARTIC II INGREDIENTS

    Prancūzija

    Įmonė ANTARTIC II INGREDIENTS, – tai Fabbricante/ Produttore, veikianti Javai ir grūdai pramonės šakoje. Ji taip pat veikia food ingredients, food ingredients for precooked meals, bei food ingredients for salted meats pramonės šakose. Įmonė įsikūrusi Charmes-Sur-Rhône, Prancūzija.

  3. OZSTARMAKINA

    Turkija

    Įmonė OZSTARMAKINA, – tai Fabbricante/ Produttore, veikianti Kepimo įrengimai (kavos, kakavos ir t.t.) pramonės šakoje. Ji taip pat veikia food ingredients for salted meats, bei treadmills pramonės šakose. Įmonė įsikūrusi Dznizli, Turkija.

  4. MAISON MILHAU

    Prancūzija

    Įmonė MAISON MILHAU, – tai Fabbricante/ Produttore, veikianti Mėsa, virta ir konservuota pramonės šakoje. Ji taip pat veikia Paštetai, deli meats, Paštetai, bei food ingredients for salted meats pramonės šakose. Įmonė įsikūrusi Lacaune, Prancūzija.

  5. CÔTE2BOEUF

    Prancūzija

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.