• europages
  • >
  • ĮMONĖS – PREKIŲ TIEKĖJAI – PASLAUGŲ TIEKĖJAI
  • >
  • vacuum salt

Rezultatai

Vacuum salt - Importas–eksportas

  1. OMEGA LINE EGYPT

    Egiptas

    Įmonė OMEGA LINE EGYPT, – tai Distributore, veikianti Pramoninė druska pramonės šakoje. Ji taip pat veikia vacuum salt pramonės šakose. Įmonė įsikūrusi Cairo, Egiptas.

  2. BARCELONESA DE DROGAS Y PRODUCTOS QUIMICOS SA

    Ispanija

    Įmonė BARCELONESA DE DROGAS Y PRODUCTOS QUIMICOS SA, – tai Fabbricante/ Produttore, veikianti Maistas ir gėrimai - ingredientai pramonės šakoje. Ji taip pat veikia low-sodium food, vacuum salt, bei sodium chloride pramonės šakose. Įmonė įsikūrusi Cornella De Llobregat, Ispanija.

  3. SALTADE

    Turkija

    Įmonė SALTADE, – tai Fornitore servizi, veikianti Pramoninė druska pramonės šakoje. Ji taip pat veikia vacuum salt, bei dishwasher salt pramonės šakose. Įmonė įsikūrusi Istanbul, Turkija.

  4. CÔTE2BOEUF

    Prancūzija

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.